úterý 2. srpna 2016

Zavazadlo a koloběžka v jednom

Užitečné spojení zavazadla a koloběžky
Micro Luggage Scooter
Úhledný, stylový a vysoce univerzální Micro Luggage Scooter je parádním doplňkem na služební cesty i na dovolenou. Tento výrobek je zavazadlo a koloběžka v jednom, ideální pro rychlý pohyb po městě či letištní hale.


Pokud jste při cestování unavení a nechce se Vám nosit těžké zavazadlo, tak právě pro Vás je tu tento výrobek navržený ve Švýcarsku. Kufr má objem 26 litrů a je přijímán jako příruční zavazadlo u většiny leteckých společností. Díky pevné konstrukci a kvalitnímu podvozku je pojízdný kufr využíván u náročných cestovatelů, kteří se na inovativní zavazadlo můžou spolehnout.

Dost vychvalování. Fakt, že se pojízdné zavazadlo stává "hitem", potvrzuje i nedávno vydané video amerického blogera, který se jmenuje Casey Neistat. Tento bloger, filmař a kreativec nedávno obdržel zásilku s tímto kufrem a po rozbalení ho řádně "otestoval". Z názvu videa (Suit case scooter fail!!!) je patrné, že ne každému kufr padne do oka :-). Od 5:19 můžete sledovat, jak Casey bojuje s tímto cool zavazadlem. 
video:www.youtube.com