pondělí 25. dubna 2016

Kufry značky Carlton

Carlton Vás překvapí svou spolehlivostí
Kufry značky CARLTON
Značka Carlton se na trhu s cestovními kufry pohybuje už více jak 39 let. Díky mnohaletým zkušenostem se řadí mezi celosvětově uznávané značky kufrů. Jejich snahou je se zaměřit na náročnější zákazníky a předložit jim nabídku kvalitních cestovních kufrů za přijatelnou cenu. 


Tradice výroby kufrů značky Carlton sahá do roku 1976, kdy ve Velké Británii vznikla.


Při výrobě kufrů si Carlton hledí především kvalitních a stálých materiálů, které používá. Soustředí se také na vynikající spolehlivost, kterou každý zákazník vyžaduje. Jednoduchost a kompaktní řešení kufrů jsou na první pohled viditelná. Při výrobních procesech je použití materiálů nejvyšší kvality samozřejmostí. Používají se například technické textilie, trvanlivé plasty, ABS plasty, přírodní i umělá kůže. Všechny tyto materiály se zpracovávají v high-tech provozech s užitím vlastní patentované výrobní technologie. Výrobky jsou podrobeny přísné kontrole kvality. Je tak zajištěno, že se do oběhu nedostávají vadné nebo při výrobě poškozené kusy kufrů. Precizní kontrola a testování při vývoji jednotlivých modelových řad minimalizuje případnou poruchovost při užívaní produktu.
CARLTON - Let´stravel together
CARLTON
Carlton už mnoho let roste a snaží se vyrábět kufry tím způsobem, aby byla co možná nejvíce objemná a zároveň uživatelsky příjemná a pohodlná. Co se týče bezpečnosti zabalených věcí, jsou kufry Carlton také velmi spolehlivé. Kvalitní a bytelná konstrukce zajistí, že obsah kufru zůstane vždy prakticky nedotčen. Na cestě Vás může zradit počasí nebo doprava, ale rozhodně ne kufry značky Carlton.